Hozzávalók: 30 dkg szárnyasmáj, 15 dkg gomba, 1 vöröshagyma,
só, bors, csombor és majoránna, zsiradék.
Elkészítése: A vöröshagymát apróra vágjuk, a zsiradékon
megdinszteljük. Hozzáadjuk az apróra vágott gombát, a levét kavargatva
elfőzzük. Amikor zsírjára sült hozzáadjuk a megtisztított, elkapart májat,
sózzuk, borsozzuk, csomborral és majoránnával fűszerezzük, készre sütjük, a
tűzről levesszük. Ha túl sok a zsiradék alatta, kiszedjük, ha nem, együtt
botmixerrel habosra dolgozzuk, majd miután kihűlt, kis zárható tálkában,
dobozban tároljuk.
Megjegyzés: Nem nagy adag, de nem is ajánlott belőle
egyszerre sokat készíteni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése