Gombás szárnyasmájpástétom





Hozzávalók: 30 dkg szárnyasmáj, 15 dkg gomba, 1 vöröshagyma, só, bors, csombor és majoránna, zsiradék.
Elkészítése: A vöröshagymát apróra vágjuk, a zsiradékon megdinszteljük. Hozzáadjuk az apróra vágott gombát, a levét kavargatva elfőzzük. Amikor zsírjára sült hozzáadjuk a megtisztított, elkapart májat, sózzuk, borsozzuk, csomborral és majoránnával fűszerezzük, készre sütjük, a tűzről levesszük. Ha túl sok a zsiradék alatta, kiszedjük, ha nem, együtt botmixerrel habosra dolgozzuk, majd miután kihűlt, kis zárható tálkában, dobozban tároljuk.
Megjegyzés: Nem nagy adag, de nem is ajánlott belőle egyszerre sokat készíteni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése