Ananászos csirkemell




Hozzávalók 4 személyre: 60 dkg csirkemell, 40 dkg barnarizs, 1 vöröshagyma, fél érett ananász, só, bors, chili, olívaolaj.
Elkészítése: A rizst enyhén sós vízben főni tesszük. Közben a vöröshagymát az olívaolajon megpirítjuk, rádobjuk a kis kockákra vágott csirkemellet, kavargatva készre sütjük. Ha nehezen puhul, pici vizet adjunk alá, lefedve süssük vissza zsírjára. Amikor elkészült, hozzákavarjuk az apró ananászkockákat is, 1 kanál vizet töltünk alá, és alaposan összesütjük. Chilivel megszórjuk, forrón, a rizzsel kínáljuk.
Megjegyzés: Ha gyerekek is fogyasztanak belőle, a chilit hagyjuk ki, ezt utólag, a már tányérra szedett ételre is rászórhatjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése