(Igen, elfelejtettem a jelszavát, így már nem tudtam tovább használni).
![]() |
Egyszerűen elképesztő, de csak finom, nyári, napon ért paradicsomból az igazi sajnos |
És egy padlizsános verzió, ami szintén nagyon finom.
Hozzávalók: 1 kisebb padlizsán, 3-4 paradicsom, 1 kisebb
vöröshagyma, bazsalikomlevél ízlés szerint, só, bors, zsiradék; a tálaláshoz:
pirítós, fokhagyma, zöldhagymaszár vagy metélőhagyma.
Elkészítése: A vöröshagymát apróra vágva megpároljuk, az
apró kockákra vágott padlizsánt hozzáadva üvegesre pároljuk. Ekkor adjuk hozzá
a szintén apróra vágott paradicsomot, a felvágott bazsalikomlevelet, sót,
borsot, és az egészet addig pároljuk, míg a paradicsom már megpuhul, de nem
megy szét. A pirítósokat fokhagymával bedörzsöljük, olívaolajjal megkenjük, olívaolajjal megkenjük, megpakoljuk a
bruschettával, megszórjuk vágott metélőhagymával és bazsalikommal, langyosan
kínáljuk, de behűtve is nagyon finom.
Fiiiinom! :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése