Hozzávalók: 8 felső csirkecomb, 8 szelet sajt, 2-3 finom
alma, csirkefűszer, só, bors.
Elkészítése: A combokat kicsontozzuk, mindkét oldalán
óvatosan kipotyoljuk. Kevés sóval, borssal bedörzsöljük (később még megszórjuk
csirkefűszerrel). Kirakjuk félujjnyira vágott almaszeletekkel, befedjük 1-1
szelet sonkával, szorosan felcsavarjuk úgy, hogy a bőrrel a végén szépen bevonhassuk.
Beszórjuk csirkefűszerrel, zsiradékkal megkent alufólia lapra helyezzük,
felcsavarjuk, a két végét egészen összeszorítjuk, hogy szép formát kapjon.
Sütőpapíros tepsibe téve 60 percig sütjük. Kivéve óvatosan kicsomagoljuk, és
visszatesszük sülni, míg szépen megpirul. Hidegen akár hidegtálakra is
tehetjük, melegen körettel kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése