Hozzávalók: 6 kemény tojás, 20 dkg gomba, 1 piros húsú
paprika, arasznyi póréhagyma, vagy 1 vöröshagyma, só, bors, majoránna, kevés
petrezselyemzöld, zsiradék.
Elkészítése: Az apróra vágott hagymát zsiradékon
megdínszteljük, hozzáadjuk a kis kockára vágott paprikát, együtt kavargatva
kissé elsütjük, beleadjuk a szeletekre vágott gombát. Sózzuk, borsozzuk,
kavargatva összesütjük, míg a gomba roppanós marad, de elveszíti fehér színét.
Majoránnával, apróra vágott zöldpetrezselyemmel megszórjuk, hozzáadjuk a közben
kis darabokra vágott tojásokat, kissé összesütjük, majd forrón, pirítóssal
kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése