Krumplis tészta házi friss kolbásszal


Ahogy mondani szokták, ezt az ételt a véletlen - pontosabban a fiam éhsége generálta. Volt itthon készen krumplis tészta, ami úgy tűnt a kamaszodó fiam számára nem volt kielégítő, valami  tartalmasabbra vágyott. Kitalálta, hogy süt mellé kolbászt. Előkaptunk a hűtőből egy adag kolbászt (vagy ezt: sváb krumplis kolbász, vagy ezt: vegyes grillkolbász, vagy ezt: bazsalikomos csirkekolbász, már nem emlékszem), kiolvasztottuk, és ez lett belőle. Első ötletre csak nevettem rajta, hogy sült kolbászt krumplis tésztával, de aztán el kellett ismerni, hogy nagyon jó ötlet volt. 






Receptet nem írok, krumplis tésztát mindneki tud készíteni, és kolbászt is sütni. Természetesen bolti kolbásszal is készíthetjük, de ha lehetőségünk van rá, készítsük el otthon, mert nagyon finom. Mi egyszerre nagyobb mennyiséget szoktunk készíteni, több ízesítésben, és adagonként lefagyasztjuk. A krumplis sváb kolbászt kifejezetten ajánlom, mert nem csak takarékos, de roppant finom is, és senki észre nem venné, hogy az egynegyede krumpli... 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése