Omlós, fűszervajas csirkemell - grillen

Hozzávalók (8 szelethez): 2 nem túl nagy egész csirkemell csont nélkül, 10 dkg vaj, nagyobb csokor zöldpetrezselyem, só, bors; a tálaláshoz: ízlés szerinti köret.



Elkészítése: A csirkemelleket kettévágjuk, majd keresztben is elvágjuk, így 8 szelet húst kapunk. Sózzuk, borsozzuk, műanyag zacskóba téve másnapig hűtőben pácoljuk. A vajat az apróra vágott zöldpetrezselyemmel jól elkavarjuk. A csirkemellet grillre tesszük, az egyik oldalán megsütjük, megfordítjuk, és elkezdjük kenegetni a fűszervajjal, mindig egy-egy keveset, hogy a hús sülés közben magába szívja. Forrón, tetszés szerinti körettel kínáljuk. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése