Fehérboros sangria őszi gyümölcsökkel

Hozzávalók 4 adaghoz: 4 dl fehérbor, 1 dl édes limonádé, 1 lime, 1 nagyobb, édes alma, 3 evőkanál narancslikőr (vagy más, ízlés szerint), fél bögre szőlő, fehér és kék vegyesen, 1-2 ágacska rozmaring, kb. 4 dl ásványvíz.


Elkészítése: A lime-ot szeletekre vágjuk, az almát apró kockákra, a szőlőszemeket kettévágjuk. Zárható edénybe tesszük, ráöntjük a bort, a limonádét és a likőrt,beletesszük a friss rozmaringágacskákat, lefedve pár órára hűtőbe tesszük. Kivéve poharakba osztjuk, feltöltjük ízlés szerint ásványvízzel, és azonnal kínáljuk. Tipp: Adhatunk mellé jégkockát is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése