Narancsos-barackos-rozmaringos sangría
Hozzávalók 4 személyre: 1 bögre limonádé, 1,5 bögre finom, édes bor, 0,5 bögre frissen préselt narancslé, 2 édes barack, 1 édes narancs, 1-2 ágacska friss rozmaring; 1,5 bögre ásványvíz, jégkockák, citromfű-levélkék.
Elkészítése: A narancsot vékony karikákra, majd mindegyiket 8 szeletkére vágjuk, egy zárható edénybe tesszük. Hozzáadjuk a vékony csíkokra vágott barackot, ráöntük a limonádét és a bort, beletesszük a rozmaringot, és lezárva legalább 3-4 órára hűtőbe tesszük. Kivéve poharakba osztjuk, ízlés szerint ásványvizet adunk hozzá, jégkockával, citromfű-levélkékkel kínáljuk.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése