Hozzávalók (4 személyre): 8 shaormalap, 50 dkg csirkemell, 8
tojás, ízlés szerint paradicsom, vegyes saláta, lilahagyma, savanyú uborka,
majonéz, só, bors, zsiradék, salátafűszer.
Elkészítése: A tojásokat keményre főzzük. A csirkehúst
szeletekre vágjuk, sózzuk-borsozzuk, nagyon pici zsiradékon, mindkét oldaláról
megsütünk, csíkokra vágunk. A zöldségeket szintén felszeleteljük. A
shaormalapokat megkenjük a salátafűszerrel ízesített majonézzel, megrakjuk a
zöldségekkel és a hússal, rárakjuk a négybe vágott tojásokat, feltekerve
kínáljuk.
Megjegyzés: Kiadósabb, ha szalmakrumplit is sütünk mellé.
Uzsonnára is csomagolható, ha kevesebb majonézt használunk, és alaposan
becsomagoljuk alufóliába.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése