Saláta shaormalapban



Hozzávalók (4 személyre): 8 shaormalap, 50 dkg csirkemell, 8 tojás, ízlés szerint paradicsom, vegyes saláta, lilahagyma, savanyú uborka, majonéz, só, bors, zsiradék, salátafűszer.

Elkészítése: A tojásokat keményre főzzük. A csirkehúst szeletekre vágjuk, sózzuk-borsozzuk, nagyon pici zsiradékon, mindkét oldaláról megsütünk, csíkokra vágunk. A zöldségeket szintén felszeleteljük. A shaormalapokat megkenjük a salátafűszerrel ízesített majonézzel, megrakjuk a zöldségekkel és a hússal, rárakjuk a négybe vágott tojásokat, feltekerve kínáljuk.
Megjegyzés: Kiadósabb, ha szalmakrumplit is sütünk mellé. Uzsonnára is csomagolható, ha kevesebb majonézt használunk, és alaposan becsomagoljuk alufóliába.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése