Paprikás csirkefelvágott


Hozzávalók: 6 db. szép csirkecomb, só, bors, majoránna, 2 evőkanál apró kockára vágott piros színű paprika (lehet mélyhűtött is), 1 kicsi vöröshagyma, 2-3 cikk fokhagyma, fél teáskanál majoránna, olaj; pirospaprika.


Elkészítése: A csirkecombokat kettévágjuk, majd kicsontozzuk. A húst kétszer ledaráljuk, majd késes aprítóba tesszük, és pépesre dolgozzuk a felvágott hagymával és a fokhagymával együtt. Fűszerezzük, végül belegyúrjuk a paprikát. A masszát 2-3 lap olajjal lekent alufóliára fektetjük, rudat formázunk belőle, az alufóliába csomagoljuk. A két végét addig tekerjük, míg a masszából szép, arányos rudat kapunk. Tepsire helyezzük, és 60 perc alatt megsütjük. Kivesszük, kb. 10 perc után óvatosan kicsomagoljuk (nehogy a gőz megégessen), és még melegen pirospaprikába forgatjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése