Sonkás, zöldkapros túrógolyó


Hozzávalók: (20-25 darabhoz): 10 dkg nem túl sós túró, 5 dkg nagyon apróra vágott sonka, kb. 1 evőkanál krémsajt, 1 fekete és 1 zöld olívabogyó; szezámmag, zöldkapor; a tálaláshoz apró sós keksz, gépsonka, saláta, olívabogyó, kevés majonéz, friss paprika

Elkészítése: a golyókhoz valókat összedolgozzuk, apró golyókat formázunk belőle. A szezámmagot serpenyőben, zsiradék nélkül megpirítjuk, apróra vágott zöldkaporral elkavarjuk, a golyókat beleforgatjuk. Minden kekszre helyezünk egy hajtogatott sonkát, majd 1-1 fogvájóval átszúrt túrógolyót. Olívával, paprikával, salátával díszítjük, tetejükre egy-egy csöppnyi majonézt helyezünk, ebbe apró zöldkapor levélkét szúrunk. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése