Hozzávalók: (20-25 darabhoz): 10 dkg nem túl sós túró, 5 dkg
nagyon apróra vágott sonka, kb. 1 evőkanál krémsajt, 1 fekete és 1 zöld
olívabogyó; szezámmag, zöldkapor; a tálaláshoz apró sós keksz, gépsonka,
saláta, olívabogyó, kevés majonéz, friss paprika
Elkészítése: a golyókhoz valókat összedolgozzuk, apró
golyókat formázunk belőle. A szezámmagot serpenyőben, zsiradék nélkül
megpirítjuk, apróra vágott zöldkaporral elkavarjuk, a golyókat beleforgatjuk.
Minden kekszre helyezünk egy hajtogatott sonkát, majd 1-1 fogvájóval átszúrt
túrógolyót. Olívával, paprikával, salátával díszítjük, tetejükre egy-egy
csöppnyi majonézt helyezünk, ebbe apró zöldkapor levélkét szúrunk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése