Zöldséges csirkemell-nyárs



Hozzávalók: 40 dkg csirkemell, 3-4 kisebb gomba, 1 egészen kicsi kistök vagy cukkíni, piros és zöld színű friss paprika, 6-8 szem koktélparadicsom, csirkefűszer, zsiradék.
Elkészítése: A csirkemellet körülbelül kis kockákra vágjuk, megszórjuk csirkefűszerrel, 1-2 órát a hűtőben pácoljuk. A kistököt előbb hosszában kettőbe, majd körülbelül fél centiméter vastagságú szeletekre vágjuk, a paprikát kis kockákra szeljük. A gombát megmossuk, ujjnyi széles szeletekre vágjuk. A húst kivéve, egyenként felszúrjuk az alapanyagokat egy nyárspálcára, megszórjuk csirkefűszerrel, majd grillen, vagy zsiradékkal kikent, sütőpapírral lefedve (így nem csapkodja tele a sütőt), forró sütőben, körülbelül 30 perc alatt készre sütjük. Forrón, barnarizzsel kínáljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése