Hozzávalók: 40 dkg mélyhűtött leveles tészta, bármilyen édes, aprószemű paradicsom,
vékonyra szeletelt szalámi, sonka, vagy kolbász, reszelt sajt, olaj, tetszés
szerinti zöldfűszerek.
Elkészítése: A leveles tésztát szobahőmérsékleten
felengedjük, olajjal lekenjük, majd téglalapokra vágjuk. Kikent tepsibe rakjuk,
bőven megszórjuk reszelt sajttal, vékony szeletekre vágott paradicsommal, forró
sütőben (200 fok) szép pirosra sütjük.
Kivesszük, a tetejére hajszálvékonyra vágott
sonkát, szalámit, frissen reszelt sajtot, zöldfűszereket halmozunk. Frissen, langyosan a legfinomabb, pár óra után már veszít a ropogósságából.
Kiváló vendégváró falat.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése