Hozzávalók 8-10 darabhoz: 8-10 fagylalttölcsér, 25 dkg gesztenyemassza, 20 dkg olvasztott csokoládé, 4 dl tejszín¸ 1 habfixáló; a tetejére 5 dkg csokoládé, 2 evőkanál olaj, díszcukorkák.
Elkészítése: A tejszínt a tört csokoládéval felolvasztjuk,
melegen belekavarjuk és eldolgozzuk a gesztenyemasszát (ha lereszeljük,
könnyebben megy), hűtőben 1-2 óráig hűtjük. Mixerrel a habfixálóval felverjük,
belekanalazzuk a formákba, és legalább 1 órára hűtőbe tesszük. Kivéve a
felolvasztott csokoládéval meglocsoljuk, megszórjuk díszcukorkákkal,
visszatesszük dermedni, és kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése