Hozzávalók (4 személyre): 10 dkg zöldborsó, 3-4 evőkanál
rizs, 2 sárgarépa, 2 petrezselyemgyökér, 1 kisebb pasztinák, 1 szelet zeller,
kisebb káposzta fele, 1 kicsi doboz kukoricakonzerv, 1 kisebb hagyma, zellerlevél,
petrezselyemzöld, só, bors, olaj, pirospaprika.
Elkészítése: Az olajon a kockára vágott hagymát a kockára
vágott sárgarépával megdinszteljük. Megszórjuk pirospaprikával, felengedjük, a
zöldborsó, a rizs és a kukorica kivételével minden zöldséget belevágunk,
majdnem készre főzzük. Ekkor adjuk hozzá a rizst, a zellerlevelet és a
zöldborsót, készre főzzük. Legvégül belekavarjuk a levétől lecsepegtetett
kukoricakonzervet és a felvágott petrezselyemzöldet. Épp csak felforraljuk.
Forrón kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése