Tojásos disznómájkrém

Hozzávalók: 15 dkg disznómáj, 3 tojás, 1 kisebb vöröshagyma, 1-2 cikk fokhagyma, só, bors, friss, vagy szárított zsálya, kakukkfű és rozmaring, vaj, zsiradék.




Elkészítése: A disznómájat kis kockákra vágjuk. A vöröshagymát és a fokhagymát apróra vágva kevés zsiradékon megdinszteljük. Hozzáadjuk a májat, kavargatva készre sütjük. Fűszerekkel megszórjuk, sózzuk, borsozzuk. A tojásokat felverjük, a májhoz öntjük, együtt készre sütjük. Levesszük, a zsiradékkal együtt botmixerrel kidolgozzuk, kihűtjük, a botmixerrel annyi vajat dolgozunk hozzá, hogy krémes állagú legyen, ha szükséges, utána ízesítünk. Megjegyzés: friss fűszerekkel az igazi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése