Padlizsános, gombás egytál
Hozzávalók (4 személyre): 40 dkg gomba, 1 lilahagyma, 1 piros színű paprika, 1-1 zsenge, kisebb cukkíni és padlizsán, 2-3 finom, érett paradicsom, zöldkapor, petrezselyemzöld, só, bors, zsiradék.
Elkészítése: A hagymát és paprikát szélesebb csíkokra vágjuk, zsiradékon a gombával kissé megdinszteljük. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a felvágott zöldfűszerekkel, hozzáadjuk a keresztben kettévágott, kb. fél centi vastagra felvágott padlizsánt (héjával együtt) és cukkínit, és fedő alatt, lassú tűzön majdnem készre pároljuk. Ha szükséges, kevés vízzel pótoljuk a levét. Belekavarjuk a felvágott paradicsomot, és együtt készre főzzük.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése