Epres-mangós jégkása
Hozzávalók 4 adaghoz: 3 bögre jégkocka, fél bögrényi mélyhűtött eper, 1 kisebb, édes mangó, fél lime leve, méz, fél mokkáskanál fahéj; citromfű levélkék.
Elkészítése: A jégkockákat késes aprítóban kidolgozzuk, kétfelé tesszük. Az egyik részhez hozzádolgozzuk az epret, ízlés szerint mézet adunk hozzá, lime-lével ízesítjük. A másik felét a mangóval dolgozzuk ki, ezt is lime lével, mézzel elkavarva ízesítjük. A poharakba először az epres keveréket osztjuk szét, majd kanállal óvatosan rárakjuk a mangós keveréket. Azonnal kínáljuk, lime szelettel, citromfűlevélkékkel kínáljuk.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése