Ehhez azt hiszem, nem kell különösebben semmit hozzáfűzni, egyszerű gesztenye és csoki, szóval tökéletes páros. Nyáron behűtve üdítő, télen melegítő hatású, mivel – talán nem tudták – de a gesztenye yang hatással bír (melegítő). Nagyon könnyű elkészíteni. Mondjuk van rá esély, hogy az elfogyasztásához kevesebb időre lesz szükség, mint az elkészítéséhez…
Hozzávalók: 50 dkg kész gesztenyemassza, 20
dkg étcsokoládé, 5 dkg vaj.
A gesztenyemasszát szobahőmérsékleten hagyjuk
felolvadni. Enyhén vizes kézzel törjünk kis, egyenlő darabokat belőle, és
formázzunk csinos kis golyócskákat. Amikor mind elkészült, a darabokra vágott
csokoládét a vajjal összemelegítjük, beleforgatjuk a golyókat, majd óvatosan rácsra
helyezzük és szikkasszuk.
Gyerekek kedvence.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése